Tuesday, 7 June 2011

Malay Str8 Boy

Pertandingan melancap....hahax~~sporting boy nie...

dah habis pertandingan n tau sape winner nye...hahax~~shower time...mandi bogel same2...




188 comments:

  1. kaki lancap ada? jom jumpa or voice lcp...wechat deen3295 or ym boylancap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya... nombor whatsapp je.. 01136137326

      Delete
  2. salam..semua brother2 disini..sy akim umor 25..stay kl..straight to d point..sy masuk ke sini tjuan utk cari bf...mmg sy sdg perlukan someone...dan sy perlukan seorg yg setia dan blh trima sy seadanya...sy nk yg TOP SHJ..umur 26 ke atas...sy xperlukan sexs semata2 sbb xkn kekal lama..so klu rsa sudi nak kenal sy..blh add
    whatsapp : 0196049512
    wechat : akim161288

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Akim.. i like u
      01152068542

      Delete
    2. Hi Akim.. i like u
      01152068542

      Delete
  3. hi... im reza... pure top... tggi 176.... mix malay... bpk mlayu siam... mak arab... t mncari adik bottom yg kurus... bwah umo sahaja... 18 thun kbawah... x bkulit cerah... x lembut... area kl... n bleyh tahan hard cire n all night stand k... if ade ciri2 cmtu... bleyh add mi wechat id... rezruz898.... ingat... kurus... bwah umo... n kl area je k...*_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi...jom whatsapp 01110849508 nk kenalan

      Delete
  4. add me wechat danydaniel...nak cari top sorang..aku stay kl

    ReplyDelete
  5. nak enjoy sama2....add wechat mat444

    ReplyDelete
  6. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete
  7. nak cri adek angkat yg sporting area pudu,kl. @ berdekatan. 21 ke bwh..
    Blh bgi id wechat..

    ReplyDelete
  8. jom sex . aku lelaki terengganu. DOKTOR di hsnz. lelaki sasa dan BOTAK
    call sms whatsapp aku 0109004570

    ReplyDelete
  9. jom sex . aku lelaki terengganu. DOKTOR di hsnz. lelaki sasa dan BOTAK
    call sms whatsapp aku 0109004570

    ReplyDelete
  10. jom sex. aku org johor. suami org umur 40. muka sweet dan kaya kerja sendiri rumah besar. call aku atau whatsapp 0197911969

    ReplyDelete
  11. kenapa video kat cni tak bole tonton? ade link yang lain? atau ade video yang best2??

    ReplyDelete
  12. kawe dari kelate, suko sex . call , whatsapp , 0145466071 / 0139228191
    kawe berbulu dan itam. kurus.

    ReplyDelete
  13. anyone..but not for sexs only 011-20633236

    ReplyDelete
  14. anyone..but not for sexs only 011-20633236

    ReplyDelete
  15. Cri abg/ayh angkat yg baik.
    Sy 15 thn...atlet sklh..
    Area mlke only
    Id wc:shaharul51

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. hai. nak cari adik angkat. area KL. aku umur 26. tall dark and handsome. bleh whatsapp 01120600292

      Delete
  16. mencari teman area johor flat tebrau,aku ade keta honda + banyak duit call me yah

    ReplyDelete
  17. Wc: Nightmare_Daydream • 14 • Kelantan • nak abg angkat satu.

    ReplyDelete
  18. Wc: Nightmare_Daydream • 14 • Kelantan • nak abg angkat satu.

    ReplyDelete
  19. Hye sya dani 17 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore n extreme untuk main tiap2 malam klau nk msg lh kt no ni 0135939511 n sya hnsem x kisah area mna2

    ReplyDelete
  20. mencari abang angkat hensem , saya 15 tahun wechat : farhanfandy

    ReplyDelete
  21. aku lelaki normal. nak jual diri sebab duit. sila bayar. nak cari kerja juga. 01117838309 / 0148199962


    fifi simple boy dari terengganu

    ReplyDelete
  22. aku lelaki normal. nak jual diri sebab duit. sila bayar. nak cari kerja juga. 01117838309 / 0148199962


    fifi simple boy dari terengganu

    ReplyDelete
  23. Sweet 16, Johor .
    Straight Act .
    My WeChat ID : CrestFallens

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Hye sya dani 18 tahun sya bottom nak cari bf yg batang besar hardcore , extreme n gnas untuk main klau nk wechat lh dkat NotyBoyz97

    ReplyDelete
  26. Hy sy ariff money boy,minat wassap sy 01124228847

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  27. Hy sy ariff money boy,minat wassap sy 01124228847

    ReplyDelete
  28. hi...gay add saye...id wc:dhineshwaran10...slim...x kire bangsa...im waiting☺☺☺

    ReplyDelete
  29. .....add me wc I'd: shahfitz_456
    15 here and also looking for abg angkat 16 keatas
    Klau bleh nk yg btg besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Area Melaka je
      Shape yg ade tk kesah pon
      Asalkan dpt

      Delete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. Hai, nak cari bf top. Sy bottom. Nak yg fit hensem dan paling penting setia. Umur sy 18. So nak cari yg 20 dan keatas. Whatsapp sy +27613877322.

    ReplyDelete
  32. Hai, nak cari bf top. Sy bottom. Nak yg fit hensem dan paling penting setia. Umur sy 18. So nak cari yg 20 dan keatas. Whatsapp sy +27613877322.

    ReplyDelete
  33. Hi saya daddy yang awet muda..slim, Nak cari anak ikan below 28 shj. nak yang top atau straight..Hadik2 pi belah. Daddy bayar, OK. area KL or Penang. wechat id ciklah73

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. Ade gay free mlm ni..shah alam klang..id we c.ANBU3144

    ReplyDelete
  37. Ade gay free mlm ni..shah alam klang..id we c.ANBU3144

    ReplyDelete
  38. Hye... I nak crik adik top yg still skolah pun tak pe.... I umo 25 thn... Please whatsapp me 017-6993210

    ReplyDelete
  39. Hai.. nak cari adik/anak angkat bottom lembut yg jujur ikhlas, area puchong, dengkil kajang. Yg student dialukan. Jgn risau pasal kasih syg, confirm terjaga. Weechat cendrasari

    ReplyDelete
    Replies
    1. I gugurl,nak cari ayah and abang angkat,umur atas 20,kalau ada add wechat id : cikk_yadd
      And whatsapp
      01129407885

      Delete
  40. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. Add my wchat iD tengku172
    Whapsap 0194493731
    Nk knal knal

    ReplyDelete
  44. Ada tak botom cute comel area kl saya first time nak try.. wechat adam rizal

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  46. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. Cari abang angkat kat area ipoh. Sila whatsapp me at 01136137326

    ReplyDelete
  52. 15,nk cari abg angkat or anyone yg boleh ajar gay sex...nk main pon boleh.Area Tanjung Malim,perak
    Wc id:lqman201201

    ReplyDelete
  53. Hai. Saya cari ayah atau abang angkat top area perak. Bangsa apa pun boleh. Saya chinese. Nombor whatsapp 01136137326

    ReplyDelete
  54. Mancari abang angkat atau daddy. Kaum apa pun boleh. 01136137326

    ReplyDelete
  55. Hi saya bottom nak cari top untuk seks ..suka yg kasar (gangbang pun boleh) top2 lelaki indian...sila tinggal kan no phone nnti saya call

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi elisha nama sya Suresh ni nombor sya 0103910177 sila call balik sya

      Delete
  56. Hi saya bottom nak cari top untuk seks ..suka yg kasar (gangbang pun boleh) top2 lelaki indian...sila tinggal kan no phone nnti saya call

    ReplyDelete
  57. Skype blablabi4 for 30s top only

    ReplyDelete
  58. Skype blablabi4 for 30s top only

    ReplyDelete
  59. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  60. Umur 15 . Nk cari abg angkat umur 16-22 . Tknk sex bagai ni just nk abang angkat jer hahaha kk . Hensem ofc . Tinggi . Slim . Wechat id:daniel_sazali . No Ws :0136521151 k dah bye hahaha . Haa saya chubby hmm tah lah nk kata chubby tu tkdelah sngt . Area seremban 2

    ReplyDelete
  61. Ada tak adk2 dr jb umur 12thn 13 atau 14..nk jdkn adk angkat...kalau ada bole whatsapp ke 0177150047

    ReplyDelete
  62. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  63. saya bottom bisexual umur 19 dari KL Wangsa Maju. kulit putih muka jambu sikit boleh tahan, sb selalu kena kacau ngan member straight sb mixed tapi str8 act. chubby sikit. tgh workout. berat sekrang 82kg. cari abg angkat yg sudi or gym prtner or bf. wechat: F-irmohd. ws: 01123194275

    ReplyDelete
  64. Hi. Saya brando,18.
    Saya cari abang angkat tak kira bangsa apa.
    sudi terima saya.
    Saya tak sado sangat.
    Wechat id saya: laiyingpui
    whatsapp: 01136137326

    ReplyDelete
  65. Hi, saya DADDY TOP shah Alam. Kalau ada adik2 bottom str8 act tak chubby minat daddy top badan tinggi berisi, jangan segan2 contact ye ;-)

    ReplyDelete
  66. Replies
    1. x dpt di hubungi. mgkn email slh ni

      Delete
  67. saya age 30. cari relationship. suka lelaki yang berbadan sado atau bodybuider.yang serius sahaja. add skype: amrul28

    ReplyDelete
  68. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  69. Ad spe2 area melaka klau ad add id wechat sye qayyum_98 sye umur sye 15 x hensem sgt x sado sgt

    ReplyDelete
  70. hai saya 18 thn from malacca ... cari abg angkat yang boleh jaga dan beri kasih sayang... no sex ... nak abang kurus, ada muscle, sanggup terima saya seadanya, putih, hensem of course... saya cuma nak someone yg boleh jaga saya, terima baik buruk saya... anything just wc me ... ID : diniz47

    ReplyDelete
  71. Cari daddy area puchong ..saya 20.. I'd .hush96

    ReplyDelete
  72. Cari daddy area puchong ..saya 20.. I'd .hush96

    ReplyDelete
  73. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  74. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  75. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  76. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  77. Spe ad group gay x kish wechat or whatsup msuk kn sye dlm group gay wechat qayyum_98 whatsup 0173796832

    ReplyDelete
  78. Spe ad group gay x kish wechat or whatsup msuk kn sye dlm group gay wechat qayyum_98 whatsup 0173796832

    ReplyDelete
  79. aku afifi dari johor. add wechat aku, afifi_mohd .handsome sado tinggi

    ReplyDelete
  80. Hi, sy Aqash. Stay SHAH ALAM. Cari SUGARDADDY yang boleh jga sy. Syg sy. Kalau berminat whatsapp 011-40729567

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  83. Saya budax yg baru nak minat gay, saye nk cari gay yg berumr 13-30sape sudi pm lh aku
    Nama iz
    Umr 15
    Dok kat sepang
    Id hafizshuip_123
    Aku harap korang jenis yg sporting

    ReplyDelete
  84. add wechat saya gay_boy96 saya nk dr klantan kalau bleh. umur 20 ��

    ReplyDelete
  85. Hi sy cari sugardaddy. Pape pm wechat id :tintadiraja

    ReplyDelete
  86. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  87. hye sy danial (top) kl 26..nk cri bottom area kl ada x..kalau ada bwh 18 pon ok..nk try yg muda ..kalau ada pm weechat id..nnti sy add..

    ReplyDelete
  88. hye sy danial (top) kl 26..nk cri bottom area kl ada x..kalau ada bwh 18 pon ok..nk try yg muda ..kalau ada pm weechat id..nnti sy add..

    ReplyDelete
  89. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  90. Hi saya amir, 20 mencari abg angkat or bf, saya asal perak. Bole ws 01121499226

    ReplyDelete
  91. Hi saya amir, 20 mencari abg angkat or bf, saya asal perak. Bole ws 01121499226

    ReplyDelete
  92. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  93. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  94. banyak sangat ka gay dalam ni...😁😁

    ReplyDelete
  95. banyak sangat ka gay dalam ni...😁😁

    ReplyDelete
  96. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  97. banyak sangat ka gay dalam ni...😁😁

    ReplyDelete
  98. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  99. Top & Bottom, korang perlu juga produk2 hebat untuk sama2 puas... meh PM abam RJ at 0182467646

    ReplyDelete
  100. Hi nk cari bf yg hensem dan sama2x hensem area shah alam seksyen 19.. Wassp 01129309085

    ReplyDelete
  101. Hi nk cari bf yg hensem dan sama2x hensem area shah alam seksyen 19.. Wassp 01129309085

    ReplyDelete
  102. Umur 18.Nk cari abg angkat umur 22 keatas Tknk sex bagai ni just nk abang angkat jer hahaha kk . Hensem ofc . Tinggi . Sado Wechat id:R4Z_OFFICIAL .No Ws :01117927528 k dah bye hahaha .Area Kuala Terengganu ‭‭

    ReplyDelete
  103. Mencari adik angkat umur bwh 20 area terengganu, wechat:tukmung02

    ReplyDelete
  104. Mencari adik angkat umur bwh 20 area terengganu, wechat:tukmung02

    ReplyDelete
  105. Hi,i nak cari ayah angkat,yg bole jaga i,yg i mcm anak sndri,please add my wechat id : cikk_yadd and whatsapp 01129407885

    ReplyDelete
  106. Sya abg. mture, bttom, slim body, 54kg.. Mnat top/flexi plu yg sprting, umo bwh 28 diMelaka je (lain tmpat xpyah). mlayu, cina OK dn body slim/krus/fit, xlembut. Cuma yg nak/bleh temu. Klau nak hbungan, LTR pun bleh klau serasi. No fonsex. Whtsapp/msj : 0137794-tiga-lapan-lapan. Email : judian@hush.com **

    ReplyDelete
  107. Umur 18 nak cari top. Stay penang bukit mertajam. Tak nak yang slim. tak nak yang chubby nk badan normal tinggi saya 168cm.. Add yaa .. Tak sombong id wechat: ChimChim

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  108. Hi, saya sdg mencari abg angkat umur 17 keatas... xkesah rupa asalkan x Chubby or terlalu tua. X sombong pun chat jom or Lancap Id Wechat :Zannshah

    ReplyDelete
  109. fiq suka main. main pelir. gay ganu sini. macho hitam
    0189157394

    ReplyDelete
  110. Hi sy eddie 17. Sy nk cari bf top umur 18-27, kulit cerah, hensem, tinggi 160 ke atas. Do ws me on 0175144690

    ReplyDelete
  111. Hi sy eddie 17. Sy nk cari bf top umur 18-27, kulit cerah, hensem, tinggi 160 ke atas. Do ws me on 0175144690

    ReplyDelete
  112. Hai sya francis
    Asal kuching sarawak
    Umur saya 17tahun
    Sapa nak dengan saya sila pm id'wechat saya
    Id'ivanava123
    Whatssap 01114072714

    ReplyDelete
  113. Hai sya francis
    Asal kuching sarawak
    Umur saya 17tahun
    Sapa nak dengan saya sila pm id'wechat saya
    Id'ivanava123
    Whatssap 01114072714

    ReplyDelete
  114. Hai sya francis
    Asal kuching sarawak
    Umur saya 17tahun
    Sapa nak dengan saya sila pm id'wechat saya
    Id'ivanava123
    Whatssap 01114072714

    ReplyDelete
  115. HAI saye kimi nak cari adek n abng yg top. Pelir besar
    Wechat id:metlie02

    ReplyDelete
  116. Aku bttm cari top umur 30 hingga 40 india atau melayu watshap aku 0174545948

    ReplyDelete
  117. Aku bttm cari top umur 30 hingga 40 india atau melayu watshap aku 0174545948

    ReplyDelete
  118. Hai gay...... aku cari batang lelaki melayu. nak umur 18 inga 35 thun. lelaki melayu Sja nak tempat di ipoh. ni no contact aku +60103910177 blh cal atau sms. aku tunggu cal pada lelaki dan batang lelaki ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Call x angkat2..tlonglh angkat.pless

      Delete
  119. Hi nak main call n whatapp saya 01123367643

    ReplyDelete
  120. sy btm nk top sama2 happy ending wassap sy 0172485767
    wechat jeb-peace

    ReplyDelete
  121. Chubb dari kelantan,wechat id saya : chubbkelate..selmat berkenalan

    ReplyDelete
  122. hii im from pineng add wc: Nickyboom286
    finding Abg angkat haha lol , im btm have a big ass

    ReplyDelete
  123. Hai... Saya naufal hendak mencari abg top untuk fun... Saya di area bukit mertajam... Coll or wassap saya... X nak yg brumur 35 keatas...kalau terlalu chbby lun x nak... No fon saya 01121018321

    ReplyDelete
  124. Hai... Saya naufal hendak mencari abg top untuk fun... Saya di area bukit mertajam... Coll or wassap saya... X nak yg brumur 35 keatas...kalau terlalu chbby lun x nak... No fon saya 01121018321

    ReplyDelete
  125. Hai... Saya naufal hendak mencari abg top untuk fun... Saya di area bukit mertajam... Coll or wassap saya... X nak yg brumur 35 keatas...kalau terlalu chbby lun x nak... No fon saya 01121018321

    ReplyDelete